Tapahtumat‎ > ‎

Maakunnallinen kyläjuhla Arktisen Hysterian yhteydessä

lähettänyt - Ylläpito - 16.12.2014 klo 3.00   [ 16.12.2014 klo 5.24 päivitetty ]
Arktisen Hysterian yhteydessä järjestetään ensi keväänä myös maakunnallinen kyläjuhla. Päijät-Hämeen vuoden 2014 kyläksi valitun Padasjoen kirkonkylän kyläyhdistys järjestää kylätapahtuman satamassa lauantaina 14. maaliskuuta.

Kello 13 alkava juhla pidetään kunnan uudessa juhlateltassa. Ohjelmassa on puheiden lisäksi mm. esityksiä, joita ovat tähän mennessä lupautuneet järjestämään ainakin Padasjoen Nuorisoseura ja Padasjoen Hevosurheiluseura Pahus.

Teltan suojiin mahtuu myös markkinamyyjiä. Kyläyhdistys toivookin, että yksityiset tahot ja yhdistykset tulevat mukaan juhlaan tuomaan markkinameininkiä ja myymään tuotteitaan. Ilmoittautumisia otetaan vastaan kyläyhdistyksen sähköpostiin tai Hiussoppiin Sadulle. Arpajaiset järjestämme omasta toimesta.

Vuoden kylä saa vuosittain järjestettäväkseen maakunnallisen kylätoimintapäivän. Yleensä tapahtuma on järjestetty kesäaikaan, mutta kirkonkylän kyläyhdistys haluaa yhdistää tapahtuman ilmailijoiden vuosittaiseen talvitapahtumaan, joka ensi vuonna järjestetään 14.-15.3. Arktinen Hysteria on riippuvainen säästä ja etenkin jäätilanteesta, mutta kyläjuhla pidetään joka tapauksessa, oli ilma millainen tahansa. Jättiteltta takaa tuulen- ja sateensuojan osallistujille.
Comments