Ajankohtaista‎ > ‎

Liity mukaan ja hyödynnä jäsenedut!

lähettänyt - Ylläpito - 9.6.2014 klo 6.08
Hyvä me! Kyläyhdistyksemme on saanut lyhyessä ajassa paljon aikaiseksi, yhdessä koko kunnan hyväksi. Kirkonkylän kyläyhdistys on pitänyt kunnan keskustaajaman siistinä ja pyrkinyt lisäämään sen viihtyisyyttä. Se on myös toteuttanut asukkaiden toiveita, viimeksi on mm. raivattu asumatonta tonttia Keskustien varrella sekä tehty koirapuistoa ja auringonkukkapeltoa Visapuiston pellolle. Toimintamme onkin rankattu tänä vuonna Päijät-Hämeen parhaimmaksi!

Kuka tahansa voi tulla yhdistyksen talkoisiin ja tapahtumiin mukaan tai olla jäsenmaksun maksamalla tukemassa yhdistyksen toimintaa. Jäsenmaksu ei todellakaan ole suuruudella pilattu: 5 euroa/hlö tai 10 euroa/talous. Ilmoita liittyessäsi sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa sähköisiä jäsenkirjeitämme. Liity tästä!

Jäsenenä pääset keväästä syksyyn keskiviikkoisin Kaunismäelle lenkkisaunaan Päijänteen rannalle maksutta. Voit myös vuokrata rantasaunaa ulkopuolisia edullisemmin. Kannattaa käydä myös testaamassa kyläyhdistyksen Kullasvuoreen talkoilema frisbeegolfrata. Parhaillaan tekeillä on myös kyläsuunnitelma.

Uutta tänä kesänä on toripaikka Laivarannassa. Kyläyhdistys on vuokrannut yhden kojuista jäsenistönsä käyttöön, varaa maksuton paikka käyttöösi!

Yhdistys on perustettu kaikkien kirkonkylällä asuvien, lomailevien ja asioivien yhteistä etua ajamaan. Tervetuloa mukaan toimintaan tai kannattamaan hyvää työtä!
Comments